Arrangement


 


2021

Med forventning om at corona restriktionerne er ophævet eller på et niveau hvor vi igen kan samles gennemføres disse arrangementer.

 

Grillaften 2021 d. 3. august

Kl. 17:30 har vi grill-aften ved Krocket klubhuset, hvor der opstilles telt med borde og stole, der er indgang fra Nørrevej. Det er ligesom sidste år til helstegt pattegris med tilbehør, men du skal selv medbringe drikkevarer og service. Husk varmt tøj.

Der først til mølle. Prisen  er kr. 125,- som betales ved tilmelding

Tilmelding kan foretages fra d. 20. juli til d. 27. juli. til Gunnar Lilleøre tlf. 42491830


Udflugt 2021 d. 31. august

Der er afgang fra parkeringspladsen ved kystcentret kl. 8:00.

Første stop er Jegindø havn hvor der er formiddagskaffe, og mulighed for at besøge ’Æ Fywerhus. Vi kører over Vildsund til Salgjerhøj, Morsø’s højeste punkt, videre ad små veje til Sejerslev havn hvor der spises frokost, videre til Jesperhus blomsterpark hvor man så har ca. 3 timer til at se haven og dyrene og få eftermiddagskaffe, det er muligt at tage en tur med det gratis tog som kører rundt i haven. Så går det hjemad over Sallingsundbroen til Thyborøn hvor vi spiser middag på en af Thyborøn`s spisesteder. Drikkevarer til middagen betaler man selv, alt andet er inkluderet i prisen som er kr. 300,-, der betales ved tilmelding.

Hvis nogen kun ønsker at deltage i middagen i Thyborøn er prisen kr. 125,-

 Tilmelding kan foretages fra d. 14. aug. til den 21. aug. Til Bodil Lilleøre tlf. 21535356.

 


Faste Aktiviteter


Onsdagsklub: hver onsdag kl. 9:30 – 11:30 i Ungdomsklubben/Fritidscentret.

Aktiviteter: Bob, rummikub, stolegymnastik, dart, billard, curling, strikning, og der er kaffe og rundstykker midtvejs.

Startes op når forsamlingsforbuddet indendørs hæves til min. 25.

 De udendørs aktiviteter har kørt hele tiden, tilpasset corona restriktionerne og fortsætter uændret.

 Petanque hver onsdag kl. 14:00 på petanquebanerne ved havnen.

 Kroket hver mandag kl. 9:00 og torsdag kl. 13:00 på skolens sportsplads, Vesterhavsgade.

 Krolf hver mandag kl. 13:00 på skolens sportsplads, Vesterhavsgade.

 Nye deltagere til aktiviteterne er meget velkomne, kom og få en snak og prøv spillet. Ud over det sjove ved at spille lægger vi også meget vægt på et godt socialt samvær, med en kop kaffe eller en øl og en god snak efter spillet.

 Gymnastik: Startes op igen til september når forsamlingsforbuddet er ophævet.

De der har betalt for gymnastik i 2020, men kun har fået halvdelen af gangene. De kan vælge at få gymnastik i 2021 til halv pris (175,- kr.), eller at få 175,- kr. tilbagebetalt ved henvendelse til kassereren.

 Vandgymnastik: Startes op igen til september når forsamlingsforbuddet er ophævet.

De der har betalt for vandgymnastik i 2020, men kun har fået halvdelen af gangene. De kan vælge at få vandgymnastik i 2021 til halv pris (190,- kr.), eller at få 190,- kr. tilbagebetalt ved henvendelse til kassereren.

 Kontingent: De fleste har allerede betalt kontingent, men har du ikke fået det gjort endnu kan du gøre det ved at indbetale med mobile pay på 21535356 (Bodil Lilleøre), eller ved at lægge en konvolut i postkassen Lærkevej 48. Husk at skrive dit navn og adresse på konvolutten, og i vil få jeres medlemskort i postkassen snarest derefter.

Kontingent er uændret 100 kr. pr. person.

 Generalforsamling:

Da generalforsamling kun kan gennemføres når vi igen alle kan være forsamlet, så er vi i bestyrelsen indstillet på at udskyde generalforsamlingen til februar 2022.

                                                    www.humørklubben-thyborøn.dk